Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Μεγάλη κλοπή σε σπίτι στη Σκάλα… Λεία 18.000€! Τα κατέγραψε όλα η κάμερα!!!

Την Τρίτη το πρωί στις 15/09/2015 ανάμεσα στις 7:30 με 8:00, γυναίκα γύρω στα 45, μόνιμη κάτοικος Κεφαλονιάς , με κινηματογραφικό τρόπο σχεδίασε και διέπραξε κλοπή, κατά ομολογία του δικηγόρου της, αρπάζοντας δεκαοκτώ χιλιάδες ευρώ, στο δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18/09/2015 μετά την σύλληψη και το κρατητήριο της Τετάρτης 16/09/2015.

Κατάφερε να κλέψει κλειδί μέσα από κομοδίνο της οικίας του θύματος. Το κλειδί βρέθηκε από την αστυνομία σε μία γλάστρα στο δικό της σπίτι (στο πατρικό της) που μένει, στη Σκάλα! 

Σχεδιάζοντας κάθε λεπτομέρεια, πέρασε από τα κενά σημεία του σπιτιού που δεν έπιαναν οι κάμερες, που ήταν εγκατεστημένες στο κτίριο (δύο στο εσωτερικό – δύο στο εξωτερικό ). Να σημειωθεί ότι έχει ξαναγίνει στόχος το ίδιο σπίτι άλλες δύο φορές με κλοπιμαία ανάλογα μεγάλα χρηματικά ποσά. Μπήκε από την κεντρική πόρτα και έκλεισε από τον ηλεκτρικό πίνακα το ρεύμα γνωρίζοντας ότι ο ιδιοκτήτης, που πρώτα του πούλαγε έρωτα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να τον κατακλέψει, με τον πιο αισχρό τρόπο, δεν είχε τοποθετήσει μπαταρία και οι κάμερες θα σταματούσαν να γράφουν! Έμμεσα κατηγορήθηκε και η αδελφή του θύματος που ήταν η μόνη που είχε επίσημα από τον ίδιο κλειδί της πόρτας.

Την πάτησε όμως! Ο Θεός αγαπάει το κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Άλλες κάμερες κατέγραψαν όλες τις κινήσεις της!
Χαρακτηριστικά μπήκε με άδεια χέρια και βγαίνοντας ο φακός της κάμερας, δείχνει να κρατάει την τσάντα με τα χρήματα. Ήταν εισπράξεις μαγαζιού οπότε και πολλά σε όγκο, εικοσάρικα – δεκάρικα.

Οτιδήποτε θα ακολουθήσει από την επόμενη δίκη που έχει οριστεί για τις 2 Οκτωβρίου 2015 εννέα το πρωί στο Αργοστόλι και ό,τι μπορούμε να βγάλουμε στην δημοσιότητα το newsskala.blogspot.gr θα σας ενημερώνει συνεχώς …

(ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ.)

πρώτη δημοσίευση 19/9/15 - 9:10μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου