Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Ήλιος και μελτέμι το επόμενο πενθήμερο-Αλλάζει ο καιρός από την Τρίτη, πολύ άστατος καιρός στα δυτικά! (enikos.gr)

Πέμπτη: Πρόσκαιρο αλλά έντονο θα είναι το κύμα ζέστης κατά τόπους σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα κεντρικά και νότια πεδινά ηπειρωτικά. Όμως, από το βράδυ ο υδράργυρος θα πέσει αισθητά στα ανατολικά και βόρεια με παράλληλη στροφή των ανέμων σε βοριάδες στο Αιγαίο, ενώ θα σημειωθούν και διάσπαρτες μπόρες στα βόρεια....
Μέγιστες θερμοκρασίες στους 37και τοπικά 38 βαθμούς στα κεντρικά και νότια πεδινά ηπειρωτικά.
Παρασκευή: Την Παρασκευή αναμένεται δροσιά στα ανατολικά με πολύ δυνατό το μελτέμι στο Αιγαίο, πιθανές διάσπαρτες μπόρες στα βόρεια αλλά αρκετή ζέστη στα δυτικά, ενώ το Σαββακύριακο σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεια θα κυλήσει ομαλά με κύριο χαρακτηριστικό το πολύ ισχυρό μελτέμι στο Αιγαίο, δροσιά στα ανατολικά και βόρεια και τοπικές καταιγίδες το απόγευμα στα βορειοδυτικά ορεινά.
Τη Δευτέρα ο καιρος θα διατηρηθεί πολύ καλός, οι άνεμοι στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν λίγο ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Προς το βράδυ καταιγίδες είναι πιθανό να σημειωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά.
Την Τρίτη σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία αναμένεται πολύ άστατος καιρός στα δυτικά με παράλληλη στροφή των ανέμων σε νοτιάδες ενώ στα ανατολικά ο καιρός θα διατηρηθεί καλός με σταδιακή εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο.

Δείτε την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου