Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Διονύσης Λουρδάς: Η συγκυβέρνηση των δυο ανεγκέφαλων

Η συγκυβέρνηση των δυο ανεγκέφαλων «μαφιόζων»,όπου ο ένας προσπαθεί να παραμείνει στην καρέκλα του πρωθυπουργού, ενώ ο άλλος να μην τον κλείσουν στις φυλακές του Κορυδαλλού, δε μπορεί να συνεχίσει.
Κάνουν ότι μπορούν για να μας πείσουν ότι οι ενέργειες τους στοχεύουν στην ανάπτυξη, αλλά ο στόχος των μνημονικών πολιτικών τους είναι να μας κάνουν φτωχότερους. Οι αφελείς τους  πιστεύουν αλλά ως πότε;

Ο κύκλος τους έκλεισε με το νομοσχέδιο του ΕΝΦΙΑ. Αυτό θα είναι και το τέλος τους!
Άρχισαν με νομοσχέδιο-εξάμβλωμα, όπου έβαλαν σε υπέρογκο ποσό την τιμή του στρέμματος στα αγροτεμάχια και τώρα κατεβάζουν τις τιμές για να μας πουν ότι δήθεν μας κάνουν και χάρη!
Σκεφτείτε όμως πόσο χαμηλού επιπέδου πολιτικούς έχουμε. Ο ένας τελειόφοιτος του Χάρβαρντ, οικονομολόγος, ο άλλος καθηγητής του Αστικού Δικαίου, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Παρά ταύτα, το μόνο που κάνουν είναι να συγκυβερνούν και να σκέπτονται καθημερινά πως θα καταστρέψουν την Ελλάδα. Βέβαια μερικοί αφελείς ισχυρίζονται ότι έχουν την «ασφάλεια» τους και «από να χαθούν τα πάντα καλά είναι και αυτά τα λίγα».
Όμως δεν μας δίνουν ούτε τα μισά απ’ αυτά που έχουμε πληρώσει, ώστε να ζήσουμε μ’ αξιοπρέπεια στα γεράματα μας.
Διώξτε τους κυβερνώντες το συντομότερο προτού μας παραδώσουν κομμένη γη. Προγκίξτε τους!
Όταν χρειαστούν χρήματα θα τα ξαναβρούν .Ο κόσμος θα πρέπει να θυμάται τον Οκτώβριο του 2008, καθώς και την άνοιξη του 1929, όταν στις ΗΠΑ οι άνθρωποι πηδούσαν από τα παράθυρα και τις στέγες των σπιτιών τους.
Μόλις οι αγορές σταθεροποιηθούν κάποια στιγμή, με τεράστιο κόστος και ανθρώπινες θυσίες, όλα θα ξεχαστούν.
Αυτούς που μας πρόδωσαν και πούλησαν τις ψυχές τους και τα «αδέλφια» τους για τα προνόμια και τη διατήρηση τους στην εξουσία ,αξίζει να τους «ευγνωμονούμε» και να τους θυμόμαστε για πάντα; Ο λαός και η ιστορία θα τους κρίνει.

Διονύσιος Λουρδάς
Βαλεριάνο Κεφαλονιάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου