Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-H πρόγνωση του καιρού έως και την Κυριακή

Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός κατά τη διάρκεια της Τετάρτης με πιθανότητα για τοπικές μπόρες μόνο στα ορεινά της Πίνδου και της Ροδόπης το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5-6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα αγγίξει στα πεδινά της κεντρικής και νότιας Ελλάδας τους 31-32 βαθμούς Κελσίου. ...

Την Πέμπτη ο καιρός θα διατηρηθεί πολύ καλός σε όλη τη χώρα, όμως μετά το μεσημέρι στα δυτικά θα συννεφιάσει και θα βρέξει στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5-6 μποφόρ στα πελάγη και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση μόνο στα δυτικά.

Την Παρασκευή αρχικά στα δυτικά ο καιρός θα είναι άστατος αλλά γρήγορα θα βελτιωθεί ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και καλοκαιρινές θερμοκρασίες της τάξεως των 32-33 βαθμών στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές.

Και το Σαββατοκύριακο σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θα κυλήσει με ήλιο και αρκετή ζέστη, μέτριας έντασης ανέμους και τοπικά μόνο 6 μποφόρ στα νοτιοανατολικά και μόνο το απόγευμα προς το βράδυ της Κυριακής ο καιρός θα καταστεί άστατος στην Μακεδονία.

Δείτε την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου